GPS Escape Tour

GPS Escape Tour op de Plas!

 

GPS Escape Tour Be A Team Nieuwkoopse Plassen Team BuildingBreek je vrij! Laat je uitdagen om met GPS en Fluisterboot de versleutelde gegevens te ontraadselen. Geheime codes lokken je het gebied in om door jullie ontcijferd te worden. Alleen door samenwerking kun je  met een bijzondere strategie de gecombineerde hints verwerken.

GPS Escape Tour Be A Team Nieuwkoopse Plassen Team BuildingMet welk inzicht onthul je de oplossing? Krijg je de sloten die je tegenkomt in deze GPS Escape Tour geopend? Welke cijfercombinaties helpen je verder? Hef de blokkades op om je einddoel te bereiken. Ieder heeft een taak aan boord.

Geniet door met behulp van GPS, fluistersloep en spelpakket het prachtige gebied de Nieuwkoopse Plassen te doorgronden.

Bij extreem weer is er een mooi alternatief om achter de hand te hebben; Een spectaculaire GPS Escape Tour per eigen auto door Het Groene Hart. (4 á 5 personen per eigen auto).

Ken je de Escape room? Deze Tour is een nog leukere variatie !

Deze GPS Escape Tour is ‘Teambuilding’ in alle facetten.

Een fantastisch teamuitje of verrassingsdag met vrienden

 

Bijzonderheden

Deze actieve vaartocht in fluisterboot met spelelement duurt 3 uur

Tot 7 personen            € 45,- pp (Min. 4 personen)

8-10 personen            € 32,50 pp

Vanaf 11 personen     € 27,50 pp

 

Wil je deze activiteit samen met een BBQ boeken? (vanaf 20 personen)

Dat kan; je kunt starten bij Restaurant Tijsterman  en daar genieten van een heerlijk ambachtelijke BBQ  op het volgens de ANWB vierde mooiste terras van Nederland.

 

 

Ook kun je de Escape Tour starten bij  Restaurant Zoetwater gelegen aan de rand van de Nieuwkoopse Plassen.

 

 

 

Of natuurlijk ander soort team activiteiten bij Strand Zomer de strandtent midden in het Nieuwkoopse Plassengebied

Klik hier om te boeken.

 

Kijk hier voor meerdere prijzen: Prijzenoverzicht

GPS Escape Tour Be A Team Nieuwkoopse Plassen Team Building Sloep

Onze algemene voorwaarden kun je hier vinden

 

Ken je de Nieuwkoopse Plassen?

Volgens een legende werd Nieuwkoop in het begin van de twaalfde eeuw gesticht door een groep zigeuners, die vanwege een gebroken wagenwiel niet verder konden reizen en besloten zich op deze plaats te vestigen.  Het gebroken rad komt terug in het gemeentewapen, maar in werkelijkheid is het dorp Nieuwkoop ontstaan als een gemeenschap van veenontginners, die de moerasachtige woestenij hier hebben omgevormd tot weiland en akkers.

De inwoners van Nieuwkoop leefden vooral van de landbouw en veeteelt. Vanaf de zestiende eeuw werd het turfsteken echter de belangrijkste bron van inkomsten. Doordat veengronden massaal werden afgegraven ontstonden er grote en diepe plassen, beter bekend als de Nieuwkoopse plassen. Dit veroorzaakte veel wateroverlast. In de zeventiende eeuw werd de waterhuishouding in het gebied sterk verbeterd door de bouw van molens en sluizen en aan het aan het einde van de achttiende eeuw werd besloten tot de droogmaking van een gedeelte van de plassen. De resterende plassen vormen inmiddels een belangrijk en prachtig recreatiegebied met vele bijzondere dieren en planten. In de twintigste eeuw breidde Nieuwkoop zich sterk uit. Sinds 1950 verdrievoudigde het aantal inwoners van de gemeente bijna. Er wonen nu in de hele gemeente Nieuwkoop (met 13 kernen) 27.435 inwoners. In het dorp Nieuwkoop zelf wonen bijna 9000 mensen

 

Andere Initiatieven van Bea Hekkers;

Uitje Nieuwkoop

Zeilschool Nieuwkoop

Asana Trainingen

 

Om een indruk te krijgen van Nieuwkoop en omgeving:

Graag tot ziens bij: Be A Team Evenementen!