Escape Boat Tour

  Escape Boat Tour

Escape Boat Tour

Wil je ook iets anders dan gewoon een tochtje varen? Laat je met deze Escape Boat Tour uitdagen om de versleutelde gegevens te ontraadselen. Geheime codes lokken je het gebied in om door jullie ontcijferd te worden. Met de Escape Boat Tour op de Plas kun je alleen door samenwerking en een bijzondere strategie de gecombineerde hints verwerken. 

       

Er wordt aan de hand van de ‘scheepsleidraad’ duidelijk hoe een uitdagende route gevaren gaat worden. Geniet door met behulp van de Be A Team-App in fluistersloep het prachtige gebied van de Nieuwkoopse Plassen te doorgronden. 

GPS Escape Tour Be A Team Nieuwkoopse Plassen Team Building

Met welk inzicht onthul je de oplossing? Kun je de codes vertalen? Krijg je de sloten geopend? Welke cijfercombinaties helpen je verder? Wie vindt de essentie van het raadselachtige complot?

Hef de blokkades op om je einddoel te bereiken. Om deze speciale inzichten te bereiken heeft ieder een taak aan boord! ‘Voor elk wat wils’. Bij deze uitdaging is plezier hebben rode draad! Men zal blij zijn dat de keuze op deze activiteit is gevallen.

Na terugkomst worden jullie weer warm onthaald en tijdens de prijsuitreiking wordt de winnende boot bekend gemaakt zij nemen de prijs in ontvangst.  Iedereen krijgt een leuke herinnering mee.

Bij extreem weer is er een mooi alternatief om achter de hand te hebben; Een spectaculaire GPS Escape per eigen auto door Het Groene Hart. (4 á 5 personen per eigen auto). Ook kun je de Escape Boat Tour op beeldscherm volgen terwijl je aan tafel met elkaar de Escape oplost zoals je in de boot zou hebben gedaan bij mooi weer. Voor grote groepen is er ook nog de mogelijkheid om de spetterende Pub-quiz in het restaurant te doen. De laatste 2 mogelijkheden met kleine bijbetaling voor hapjes en drankjes van het restaurant!

Ken je de Escape room? 

Deze Tour is een nog leukere variant !

Deze Escape Boat Tour is ‘Teambuilding’ in alle facetten. 

Een fantastisch teamuitje of verrassingsdag met familie en vrienden.

 

PRIJZEN (Klik hier)

 

Bijzonderheden:

-B.v. mogelijk tot 100 personen. Verschillende vertrekpunten mogelijk

-Deze actieve vaartocht in fluisterboot met spelelement duurt 3 uur. (Ook in 2 uursvorm aan te vragen)

Na afloop of vooraf ergens iets eten en drinken? 

Restaurant Tijsterman 

The Lake Inn 

Strand Zomer 

Bistro de Eerste Aanleg 

Hotel-Restaurant Zuideinde  

Restaurant -Hotel de Watergeus 

 

 

Klik hier om de Escape Boat Tour te boeken

Kijk hier voor meerdere prijzen: Prijzenoverzicht. 

Onze algemene voorwaarden kun je hier vinden.

 

GPS Escape Tour Be A Team Nieuwkoopse Plassen Team Building Sloep

 

Ken je de Nieuwkoopse Plassen?

Volgens een legende werd Nieuwkoop in het begin van de twaalfde eeuw gesticht door een groep zigeuners, die vanwege een gebroken wagenwiel niet verder konden reizen en besloten zich op deze plaats te vestigen.  Het gebroken rad komt terug in het gemeentewapen, maar in werkelijkheid is het dorp Nieuwkoop ontstaan als een gemeenschap van veenontginners, die de moerasachtige woestenij hier hebben omgevormd tot weiland en akkers.

De inwoners van Nieuwkoop leefden vooral van de landbouw en veeteelt. Vanaf de zestiende eeuw werd het turfsteken echter de belangrijkste bron van inkomsten. Doordat veengronden massaal werden afgegraven ontstonden er grote en diepe plassen, beter bekend als de Nieuwkoopse plassen. Dit veroorzaakte veel wateroverlast. In de zeventiende eeuw werd de waterhuishouding in het gebied sterk verbeterd door de bouw van molens en sluizen en aan het aan het einde van de achttiende eeuw werd besloten tot de droogmaking van een gedeelte van de plassen. De resterende plassen vormen inmiddels een belangrijk en prachtig recreatiegebied met vele bijzondere dieren en planten. In de twintigste eeuw breidde Nieuwkoop zich sterk uit. Sinds 1950 verdrievoudigde het aantal inwoners van de gemeente bijna. Er wonen nu in de hele gemeente Nieuwkoop (met 13 kernen) 27.435 inwoners. In het dorp Nieuwkoop zelf wonen bijna 9000 mensen

Andere Initiatieven van Bea Hekkers;

Uitje Nieuwkoop

Zeilschool Nieuwkoop

Asana Trainingen

Om een indruk te krijgen van Nieuwkoop en omgeving:

Graag tot ziens bij: Be A Team Evenementen!

Be A Team Evenementen is onderdeel van: ASANA Trainingen