IJsvogel Beeldje / Escape Boat Tour Combi

Een combinatie van ‘workshop en tocht’ om niet te vergeten!

IJsvogel Beeldje / Escape Tour CombiMaak onder begeleiding van kunstenares Cock van Luling je eigen IJsvogel in bronslook op een sokkel van Chinees hardsteen. Met dit: “IJsvogel Beeldje / Escape Boat Tour Combi” bouw je een frame op van ijzer, aluminiumfolie en schilderstape. In verschillende stappen breng je laag voor laag aan.

IJsvogel Beeldje / Escape Tour Combi

De buitenlaag geef je boetserend vorm met een bijzondere pasta. Ten slotte geef je de finishing touch met een bronscoating.

Laat aan de hand van duidelijke aanwijzingen van Cock de kunstenaar in jezelf ontstaan. Maak in 3 uur tijd een prachtig beeld die je na afloop direct mee naar huis kunt nemen.

IJsvogel Beeldje / Escape Tour CombiDeze workshop “IJsvogel Beeldje / Escape Tour Combi” kan in overleg op verschillende plaatsen in Nieuwkoop plaatsvinden.

Ook kan als optie een Lunch geregeld worden.

(Als er geen lunch als optie genomen wordt, komt het koffie/thee arrangement als extra bij de kosten;  € 10,- pp)

IJsvogel Beeldje / Escape Tour Combi

Website van Cock van Luling

En dan…..

’s Middags wordt je ingescheept om de Escape Tour te gaan varen:

Escape Boat Tour op de Nieuwkoopse Plassen

IJsvogel Beeldje / Escape Tour CombiIJsvogel Beeldje / Escape Tour CombiBreek je vrij! Laat je uitdagen om de versleutelde gegevens te ontraadselen. Geheime codes lokken je het gebied in om door jullie ontcijferd te worden. Alleen door samenwerking kun je  met een bijzondere strategie de gecombineerde hints verwerken.

Met welk inzicht onthul je de oplossing? Krijg je de sloten die je tegenkomt in deze GPS Escape Tour geopend? Welke cijfercombinaties helpen je verder? Hef de blokkades op om je einddoel te bereiken. Ieder heeft een taak aan boord.

IJsvogel Beeldje / Escape Tour CombiGeniet door met behulp van GPS en fluistersloep het prachtige gebied de Nieuwkoopse Plassen te doorgronden. Bij extreem weer is er een mooi alternatief om achter de hand te hebben; Een spectaculaire GPS Escape Tour per eigen auto door Het Groene Hart. (4 á 5 personen per eigen auto).

Ken je de Escape room? Deze Tour is een nog leukere variatie !

Kosten:

Deze combi-dag van workshop en Escape vaartocht kost samen € 65,- pp . Lunch in overleg te regelen.

Bijzonderheden: IJsvogel Beeldje / Escape Boat Tour Combi

  • Begeleiding workshop: Door kunstenares Cock van Luling
  • Professioneel:  Met benodigde materialen in geschikte ruimte.
  • Na afloop heb je een prachtig beeldje welke je mee naar huis neemt.
  • Je kunt optioneel bespreken: Lunch in restaurant
  • De Escape Boat Tour is compleet met fluisterboot, enthousiaste begeleiding en spelpakket.
  • Proviand aan boord; flesjes water en energiereepjes.
  • Neem bij dreiging regenkleding mee. Als alternatief kunnen we : de GPS Escape Rally door het Groen Hart in eigen auto . Aan u de keus.
  • Onze voorwaarden kun je hier vinden
Klik hier om te boeken.
Kijk hier voor meerdere prijzen: Prijzenoverzicht

IJsvogel Beeldje / Escape Tour Combi

Onze algemene voorwaarden kun je hier vinden
Ken je de Nieuwkoopse Plassen?

Volgens een legende werd Nieuwkoop in het begin van de twaalfde eeuw gesticht door een groep zigeuners, die vanwege een gebroken wagenwiel niet verder konden reizen en besloten zich op deze plaats te vestigen.  Het gebroken rad komt terug in het gemeentewapen, maar in werkelijkheid is het dorp Nieuwkoop ontstaan als een gemeenschap van veenontginners, die de moerasachtige woestenij hier hebben omgevormd tot weiland en akkers.

De inwoners van Nieuwkoop leefden vooral van de landbouw en veeteelt. Vanaf de zestiende eeuw werd het turfsteken echter de belangrijkste bron van inkomsten. Doordat veengronden massaal werden afgegraven ontstonden er grote en diepe plassen, beter bekend als de Nieuwkoopse plassen. Dit veroorzaakte veel wateroverlast. In de zeventiende eeuw werd de waterhuishouding in het gebied sterk verbeterd door de bouw van molens en sluizen en aan het aan het einde van de achttiende eeuw werd besloten tot de droogmaking van een gedeelte van de plassen. De resterende plassen vormen inmiddels een belangrijk en prachtig recreatiegebied met vele bijzondere dieren en planten. In de twintigste eeuw breidde Nieuwkoop zich sterk uit. Sinds 1950 verdrievoudigde het aantal inwoners van de gemeente bijna. Er wonen nu in de hele gemeente Nieuwkoop (met 13 kernen) 27.435 inwoners. In het dorp Nieuwkoop zelf wonen bijna 9000 mensen

Andere Initiatieven van Bea Hekkers;

Uitje Nieuwkoop

Zeilschool Nieuwkoop

Asana Trainingen

Om een indruk te krijgen van Nieuwkoop en omgeving:

Graag tot ziens bij: Be A Team Evenementen!