Mystery Tour

Sloepentocht in Fluisterboot

Mysterie TourWe willen je met deze Mystery Tour de mystieke invloed van het prachtige natuurgebied laten ervaren in deze Mystery Tour. Om zo met je eigen natuurlijke kwaliteiten het geheim te ontdekken. Jullie krijgen het mysteriepakket mee. Dat zal je daarbij helpen de aanwijzingen te doorzien. Natuurlijk is het nodig daar samen wat voor doen. Uit de woorden van het orakel zal blijken wat er zoal ontdekt kan worden om de route te vinden. Breinkrakers verhelderen je voortgang in onze fluistersloep. Ook zijn er verschillende opdrachten uit te voeren om deze schitterende tocht te volbrengen. Ervaar de rust en pracht van de Nieuwkoopse Plassen met onze Mystery Tour!  Bij Slecht weer is er een mooi alternatief om achter de hand te hebben; Een spectaculaire GPS Escape Tour per eigen auto door Het Groene Hart. (4 á 5 personen per eigen auto).

Ben je geïnteresseerd of wil je informatie? Klik hier om te vragen of te boeken.

Bijzonderheden

Deze actieve vaartocht in fluisterboot met spelelement duurt 3 uur

8 personen € 25,00 p.p.

16 personen € 24,00 p.p.

20 personen € 20,00 p.p.

Onze algemene voorwaarden kun je hier vinden

Wil je deze activiteit samen met een BBQ boeken?

Dat kan je kunt starten bij Restaurant Tijsterman  en daar genieten van een heerlijk ambachtelijke BBQ  op het volgens de ANWB vierde mooiste terras van Nederland.

Ken je de Nieuwkoopse Plassen?

Volgens een legende werd Nieuwkoop in het begin van de twaalfde eeuw gesticht door een groep zigeuners, die vanwege een gebroken wagenwiel niet verder konden reizen en besloten zich op deze plaats te vestigen.  Het gebroken rad komt terug in het gemeentewapen, maar in werkelijkheid is het dorp Nieuwkoop ontstaan als een gemeenschap van veenontginners, die de moerasachtige woestenij hier hebben omgevormd tot weiland en akkers.

De inwoners van Nieuwkoop leefden vooral van de landbouw en veeteelt. Vanaf de zestiende eeuw werd het turfsteken echter de belangrijkste bron van inkomsten. Doordat veengronden massaal werden afgegraven ontstonden er grote en diepe plassen, beter bekend als de Nieuwkoopse plassen. Dit veroorzaakte veel wateroverlast. In de zeventiende eeuw werd de waterhuishouding in het gebied sterk verbeterd door de bouw van molens en sluizen en aan het aan het einde van de achttiende eeuw werd besloten tot de droogmaking van een gedeelte van de plassen. De resterende plassen vormen inmiddels een belangrijk en prachtig recreatiegebied met vele bijzondere dieren en planten. In de twintigste eeuw breidde Nieuwkoop zich sterk uit. Sinds 1950 verdrievoudigde het aantal inwoners van de gemeente bijna. Er wonen nu in de hele gemeente Nieuwkoop (met 13 kernen) 27.435 inwoners. In het dorp Nieuwkoop zelf wonen bijna 9000 mensen.

Sloep BeATeamAndere Initiatieven van Bea Hekkers;

Uitje Nieuwkoop

Zeilschool Nieuwkoop

Asana Trainingen

Om een indruk te krijgen van Nieuwkoop en omgeving:

Graag tot ziens bij: Be A Team Evenementen!