Pinksterontbijt Boottocht

Kom ook lekker varen onder het genot van een heerlijk vers bereid ontbijt van The Lake Inn. Deze speciale Pinksterontbijt-Boottocht is een unieke gelegenheid om met elkaar volop de lente te ervaren.

We varen heerlijk over de Nieuwkoopse Plassen door de prachtige vaartjes en laten speciale plekjes zien waar in dit jaargetijde heel wat gebeurt in de natuur. Genieten met een grote G. De zeldzame Purperreigers zijn hier te zien die overgevlogen zijn uit Afrika om hier te broeden. Je vaart langs allerlei zeldzame planten. Hoe werken de brug en het schutsluisje die met de hand bedient moeten worden? Leuke onderbrekingen van deze tocht. Als je wilt kan de schipper je er van alles over vertellen tijdens onze Pinksterontbijt Boottocht.

Het heerlijke ontbijt van The Lake Inn is één van de specialiteiten van de lunchroom, waar zoveel gasten enthousiaste recensies over schrijven.

Voor de Pinksterontbijt Boottocht gaan we in onze mooie Stormer-sloep die ook voorzien is van fluistermotor in alle stilte genieten van de natuur, je kunt elkaar en alles om je heen dus goed verstaan. Je zult geen last hebben van een hard motorgeluid zoals bij de dieselmotor. Zittend op de zachte kussens van de sloep eet je met elkaar van de speciaal voor deze gelegenheid mooi gedekte tafel aan boord.

Gun jezelf een prachtig beleving van de lente. Wat trouwens en mooie symbolische betekenis heeft. Of hoe je het zelf dan ook wilt zien. Je kunt je voor de Pinksterontbijt Vaartocht individueel inschrijven of als complete groep van 12 personen. BOEK OPTIJD WANT VOL=VOL

Programma

  • 9.00 uur Verzamelen bij The Lake Inn (Vraag naar de gratis parkeeropties)
  • 9.30 De sloep vertrekt
  • Onderweg geniet je van een heerlijk vers bereid ontbijt (met streekproducten) en de prachtige omgeving.
  • 11.30 uur De sloep meert weer aan bij het vertrekpunt

Kosten: € 39,50 per persoon (Vaartocht met schipper en luxe ontbijt)

Paasontbijt Vaartocht

BOEK DE Pinksterontbijt Vaartocht OPTIJD WANT VOL=VOL Klik hier om je plek te reserveren.

Kijk hier voor onze voorwaarden

Je kunt zo nodig je dieetwensen hier doorgeven. (Klik)