Ring Smeden / Escape Boat Tour Combi

RING SMEDEN VAN ZILVER  (Ring Smeden / Escape Tour Combi)

Workshop bij Juwelier Valentine Ter Aar 

Een combinatie van workshop en tocht om niet te vergeten!

Ring Smeden / Escape Tour CombiAltijd al eens een eigen ring willen ontwerpen én ook nog zelf maken in 4 uur tijd? Deze “Ring Smeden / Escape Boat Tour Combi” ?

Ring Smeden / Escape Tour Combi

Dat kan bij Juwelier Valentine in Ter Aar. Onder leiding van de jarenlang ervaren goudsmid Erik Swaab teken, zaag, vijl, vorm en polijst je je eigen ring.

Ring Smeden / Escape Tour Combi

Deze workshop vindt plaats in ons atelier met echte werkplekken achterin de winkel. Inclusief gebruik van professioneel vak gereedschap, een plaatje 1e  gehalte zilver, koffie, thee, sapjes en hapjes. Aan het eind van de workshop ga je met een eigen originele ring weg.

En dan…..

Na de workshop verplaatsen jullie je naar Nieuwkoop (Per fiets of per auto) Daar wordt je verwelkomd in de jachthaven en schepen jullie je in voor de Escape Boat Tour. 

Escape Boat Tour op de Nieuwkoopse Plassen

Ring Smeden / Escape Tour CombiRing Smeden / Escape Tour CombiBreek je vrij! Laat je uitdagen om de versleutelde gegevens te ontraadselen. Geheime codes lokken je het gebied in om door jullie ontcijferd te worden. Alleen door samenwerking kun je  met een bijzondere strategie de gecombineerde hints verwerken.

Met welk inzicht onthul je de oplossing? Krijg je de sloten die je tegenkomt in deze GPS Escape Tour geopend? Welke cijfercombinaties helpen je verder? Hef de blokkades op om je einddoel te bereiken. Ieder heeft een taak aan boord.

Ring Smeden / Escape Tour CombiGeniet door met behulp van GPS en fluistersloep het prachtige gebied de Nieuwkoopse Plassen te doorgronden. Bij extreem weer is er een mooi alternatief om achter de hand te hebben; Een spectaculaire GPS Escape Boat Tour per eigen auto door Het Groene Hart. (4 á 5 personen per eigen auto).

Ken je de Escape room? Deze Tour is een nog leukere variatie !

Bijzonderheden: Ring Smeden / Escape Boat Tour Combi

  • Begeleiding workshop: Door zilver/goudsmid Erik Swaab
  • Professioneel:  In een atelier met echte werkplekken en je werkt met professioneel vak-gereedschap.
  • Keuze: Jij bepaalt hoe je sieraad er uitkomt te zien.
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid. Ons atelier en winkel ligt in het centrum van Ter Aar en is voor deelnemers vanuit het hele land goed te bereiken.
  • Tijdens de workshop is er koffie, thee, frisdrank met iets lekkers erbij.
  • Je kunt gebruikmaken van de optie: een lunchpakketje voor onderweg. (Van te voren aangeven: € 7,50 pp)
  • De Escape Boat Tour is compleet met fluisterboot, enthousiaste begeleiding en spelpakket.
  • Proviand aan boord; flesjes water en energiereepjes.
  • Neem bij dreiging regenkleding mee. Als alternatief kunnen we : de GPS Escape Rally door het Groen Hart in eigen auto . Aan u de keus.
  • Onze voorwaarden kun je hier vinden
Deze leuke combinatie dag kost €87,50 p.p. 

 Ring Smeden / Escape Tour Combi

Klik hier om te boeken.
Kijk hier voor meerdere prijzen: Prijzenoverzicht

Ring Smeden / Escape Tour Combi

Onze algemene voorwaarden kun je hier vinden
Ken je de Nieuwkoopse Plassen?

Volgens een legende werd Nieuwkoop in het begin van de twaalfde eeuw gesticht door een groep zigeuners, die vanwege een gebroken wagenwiel niet verder konden reizen en besloten zich op deze plaats te vestigen.  Het gebroken rad komt terug in het gemeentewapen, maar in werkelijkheid is het dorp Nieuwkoop ontstaan als een gemeenschap van veenontginners, die de moerasachtige woestenij hier hebben omgevormd tot weiland en akkers.

De inwoners van Nieuwkoop leefden vooral van de landbouw en veeteelt. Vanaf de zestiende eeuw werd het turfsteken echter de belangrijkste bron van inkomsten. Doordat veengronden massaal werden afgegraven ontstonden er grote en diepe plassen, beter bekend als de Nieuwkoopse plassen. Dit veroorzaakte veel wateroverlast. In de zeventiende eeuw werd de waterhuishouding in het gebied sterk verbeterd door de bouw van molens en sluizen en aan het aan het einde van de achttiende eeuw werd besloten tot de droogmaking van een gedeelte van de plassen. De resterende plassen vormen inmiddels een belangrijk en prachtig recreatiegebied met vele bijzondere dieren en planten. In de twintigste eeuw breidde Nieuwkoop zich sterk uit. Sinds 1950 verdrievoudigde het aantal inwoners van de gemeente bijna. Er wonen nu in de hele gemeente Nieuwkoop (met 13 kernen) 27.435 inwoners. In het dorp Nieuwkoop zelf wonen bijna 9000 mensen

Andere Initiatieven van Bea Hekkers;

Uitje Nieuwkoop

Zeilschool Nieuwkoop

Asana Trainingen

Om een indruk te krijgen van Nieuwkoop en omgeving:

Graag tot ziens bij: Be A Team Evenementen!