Vlotten Bouw

Vlotten Bouw Be A Team Nieuwkoopse Plassen Team Building Vlot BouwenBij Vlotten Bouw wordt in het team pas echt duidelijk hoe de samenwerking verloopt!

Helemaal op het moment dat er een vlot gebouwd wordt. De groep zoekt  via een GPS  de verborgen technieken die nodig zijn. Oefening baart kunst. Wie is er behendig in het knopen, wie kan het anderen leren  en hoe zorg je samen voor goede ‘verbinding’.

Vlotten Bouw Be A Team Nieuwkoopse Plassen Team Building Vlot BouwenDan gaat het team aan de slag. In 2 of meer groepen wordt er een vlot gebouwd die stevig genoeg is om samen te blijven drijven. De ultieme test vindt plaats tijdens de vlottenrace; een prachtig parcours door kronkelend slootje in het rietland.

 

Vlotten Bouw Be A Team Nieuwkoopse Plassen Team Building Vlot BouwenWaar wordt op gelet bij de  groepsindeling, hoe effectief werkt men samen, blijft het vlot drijven, welk team is het meest handig in het varen van het vlot en wie komt er als eerste weer terug aan wal? Kortom bij Vlotten Bouw heb je veel lol en het is de vraag of je het droog gaat houden!

Met verschillende vormen van catering mogelijk.

Bijzonderheden;

Startend vanaf Restaurant Zoetwater

-Duur; 3 uur

-Inclusief benodigde materialen, zwemvesten, begeleidende boot,  teambegeleider.

Kosten; € 47,50 pp Bij 20 personen

€ 59,- pp bij 10 personen

Bijkomende kosten voor catering in overleg.

Vlotten Bouw Be A Team Nieuwkoopse Plassen Team Building Vlot Bouwen

Onze algemene voorwaarden kun je hier vinden

 

Ken je de Nieuwkoopse Plassen?

Volgens een legende werd Nieuwkoop in het begin van de twaalfde eeuw gesticht door een groep zigeuners, die vanwege een gebroken wagenwiel niet verder konden reizen en besloten zich op deze plaats te vestigen.  Het gebroken rad komt terug in het gemeentewapen, maar in werkelijkheid is het dorp Nieuwkoop ontstaan als een gemeenschap van veenontginners, die de moerasachtige woestenij hier hebben omgevormd tot weiland en akkers.

De inwoners van Nieuwkoop leefden vooral van de landbouw en veeteelt. Vanaf de zestiende eeuw werd het turfsteken echter de belangrijkste bron van inkomsten. Doordat veengronden massaal werden afgegraven ontstonden er grote en diepe plassen, beter bekend als de Nieuwkoopse plassen. Dit veroorzaakte veel wateroverlast. In de zeventiende eeuw werd de waterhuishouding in het gebied sterk verbeterd door de bouw van molens en sluizen en aan het aan het einde van de achttiende eeuw werd besloten tot de droogmaking van een gedeelte van de plassen. De resterende plassen vormen inmiddels een belangrijk en prachtig recreatiegebied met vele bijzondere dieren en planten. In de twintigste eeuw breidde Nieuwkoop zich sterk uit. Sinds 1950 verdrievoudigde het aantal inwoners van de gemeente bijna. Er wonen nu in de hele gemeente Nieuwkoop (met 13 kernen) 27.435 inwoners. In het dorp Nieuwkoop zelf wonen bijna 9000 mensen

 

Andere Initiatieven van Bea Hekkers;

Uitje Nieuwkoop

Zeilschool Nieuwkoop

Asana Trainingen