BeATeam


Escape Tour auf Deutsch

Wat houdt BeATeam in?

Teambuilding tijdens een teamdag, hoe krijgt het vorm en wat levert je dat op?

Voorheen organiseerden we meerdere activiteiten zoals:

· GPS Escape Boat Tour
· Vlotten Bouw
· Bamboo Building
· GPS Varia Tour
· Optimistenrace
· Tangram Team Talk
· Mystery Tour
 
· Combi Keuzes

Goede samenwerking binnen een team is is van cruciaal belang voor het bedrijf. De onderlinge sfeer is een belangrijke basis voor motivatie en efficiënt werken. Zo haal je met elkaar het beste uit de gestelde doelen. Teambuilding! Wees een team! BeATeam!

Wees een Team

Zou je met je collega’s tijdens een teamdag op een leuke wijze in conclaaf willen gaan over inhoudelijke zaken? Door geheimzinnige opdrachten elkaar op een andere manier te leren kennen en zo tot o.a. betere werkprestaties te komen?

Samen

BeATeam. Voor het tot stand komen en verbeteren van een goede samenwerking is het van belang om eens op een andere manier naar zaken te kijken. Zo kunnen teamleden vanaf een afstand de situatie bekijken en een dieper inzicht krijgen in wat er precies speelt in het werkproces. Wat is er nodig. Door middel van speelse en toch serieuze activiteiten wordt op een teamdag samenwerking vanuit een andere hoek belicht. Teambuilding voor effectieve resultaten waarbij teamwork leuk blijft!

Waar en Wat

Hoe kan dat beter dan bij Be A Team Evenementen een dag actief genieten in de natuur? Teamprocessen worden  professioneel gecoacht naar aanleiding van wat er zich voor doet en ervaren wordt tijdens de gezamenlijke opdrachten. Hoe bereik je samen je doelen? Bekende termen zoals Lencioni, Myers Briggs, Belbin, Kernkwaliteiten, Representatie Systemen, NLP, omgezet in praktische oefeningen door actie te ondernemen in de natuur.

AANBEVOLEN:

De Escape Boat Tour en MoorDDroom

‘Be A Team’ oftewel ‘Wees een team’. Vraag naar de mogelijkheden!

Bea Hekkers: 06-15651544 of mail: bea@beateam.nl

Sloep BeATeam

ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN KUN JE HIER VINDEN (Klik)

Ken je de Nieuwkoopse Plassen? (Klik)

Andere Initiatieven van Bea Hekkers;

Uitje Nieuwkoop

Zeilschool Nieuwkoop

Asana Trainingen

Om een indruk te krijgen van Nieuwkoop en omgeving:

Voor meerdere activiteiten in en om Nieuwkoop:

Graag tot ziens bij: Be A Team Evenementen!