Tulip Festival

Aanbod: Vaar- Wandelroute

English Deutsch

Be A Team Evenementen biedt tijdens het Tulip Festival in samenwerking met het Smederij Museum en Café Watersport een mooie activiteit aan.

Kom tijdens het Tulip Festival een unieke boottocht over de Nieuwkoopse Plassen en een wandeling door de Hollandse polders maken.

2 Vertrek opties:

  • Vanaf het centrum in Nieuwkoop op het Reghthuysplein bij de toren kunt aan boord gaan en genieten van dit prachtige Hollandse natuurgebied. De schipper vertelt u in deze 30 minuten durende tocht over het ontstaan van de plassen en de prachtige polders.
  • U kunt ook starten vanaf café Watersport aan het Zuideinde naast het Smederij museum. Dit unieke Smederijmuseum met het kleine woonhuisje en daarachter de werkplaats met de smidsvuren, brengt je weer even terug in de tijd.
  • Vanaf café Watersport wandelt u terug over de dijk naar het centrum of als u bent gestart bij het café Watersport, loopt u vanaf het centrum weer terug naar het vertrekpunt van de boot. Een mooie route over de dijk waar het verschil in hoge waterstand en lage polders goed waar te nemen is.

Ieder half uur start er een boottocht vanaf beide punten. Voor € 10,- kunt je inschepen. (kinderen tot 12jr € 5,-) Het Smederijmuseum kun je bezoeken voor € 4,- (kinderen tot 12jr € 2,-)

Iedere vrijdag en zaterdag tijdens het Tulip Festival gedurende dit event. Ook op 2e paasdag en op Koningsdag.

Van 11.00 uur t/m 17.00 uur

Zeker zijn van een plaats? Reserveren kan : bea@beateam.nl of Tel: 06-15651544

Kijk voor meer activiteiten en tijden op: ontdeknieuwkoop.nl/tulipfestival