Single Escape

Kom bij ons de Escape Boat Tour doen! De ideale manier om anderen te ontmoeten en beter te leren kennen door met elkaar de geheime codes te ontrafelen van deze leuke sloepentocht in fluisterboot. De Nieuwkoopse Plassen zijn daar de perfecte omgeving voor.

Een spontane manier om kwaliteiten in een ander te ontdekken door met een relaxte stemming deze activiteit te ondernemen, in vrolijke sfeer en zonder druk. En wie weet zit er iemand bij waar je nog eens mee zou willen afspreken.

Deze Escape Boat Tour vraagt jullie om de versleutelde gegevens te ontraadselen. Geheime codes lokken je het gebied in om ontcijferd te worden. Alleen door samenwerking kun je met een bijzondere strategie de gecombineerde hints verwerken. 

Er wordt aan de hand van de ‘scheepsleidraad’ duidelijk hoe de uitdagende aanwijzingen je verder helpen. Via de Be A Team route App zie je hoe er gevaren moet worden, dit kun je aangeven aan onze schipper, de route leidt o.a. door het prachtige natuurgebied.

Met welk inzicht onthullen jullie de oplossing? Kun je de codes vertalen? Krijg je de sloten geopend? Welke cijfercombinaties helpen jullie verder? Wie vindt de essentie van het raadselachtige complot? Ieder heeft een taak aan boord! ‘Voor elk wat wils’.

Vooraf wordt je verwelkomd bij The Lake Inn met een lekker bakje koffie of thee en een petit fours. Tijdens de tour zorgen wij voor frisdrank en een knabbeltje op onze kosten.

De Escape Boat Tour kunnen we afronden met een gezellig drankje in The Lake Inn. Deze laatste drankjes zijn voor eigen kosten. Zo kun je het net zo gezellig maken als je zelf wilt. Iedereen krijgt een leuke herinnering mee.

Prijs voor deze middag: € 37,00

Deze speciale Single Tour wordt gevaren in onze prachtige elektrische Be A Team Stormer sloep met schipper. Zo kunnen jullie je bezighouden met het spel en met elkaar. De middag kan doorgaan vanaf 6 personen. Als er per middag meer dan 12 personen zich aanmelden zetten we een extra sloep in. We ontvangen jullie graag.

Kijk hier voor de planning van de verschillende groepen.

Escape Boat Tour